Akryylilaatikko mittatilauksena

kirkas akryylilaatikko pleksistä

Valmistamme akryylilaatikot ja -kuutiot yksilöllisinä mittojesi mukaan. Akryylilaatikko tehdään käsityönä, jolloin valmis tuote on erittäin laadukas ja lopputulos viimeistelty.

Laske akryylilaatikon hinta

Akryylilaatikko kirkas

Tällä laskurilla lasket kirkkaasta akryylista valmistetun, yhdeltä sivulta auki olevan akryylilaatikon hinnan. Hintaan vaikuttaa materiaalin vahvuus, jonka näet laskurin alla olevasta taulukosta.

Mitat ovat ulkomittoja, toleranssi +/- 2 mm.
Esim. jos tarvitset 5mm vahvan laatikon, jonka sisäpituus on 300mm, ilmoita pituudeksi 310mm (5mm+300mm+5mm).

100 mm
100 mm
100 mm

Yhden akryylilaatikon hinta on sitä pienempi, mitä useamman laatikon tilaat. Mittatilauslaatikon toimitusaika on 2-3 viikkoa tilauksesta.

Jos haluat muusta kuin kirkkaasta akryylista valmistetun laatikon tai tarvitset laatikkoon esimerkiksi kannen tai rei’ityksiä, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Akryylilaatikoita käytetään sekä suojalaatikoina että testialtaina, jotka täytetään vedellä:

Akryylilaatikko. Materiaalin vahvuuden valinta.

Akryyli- eli pleksilaatikoiden käyttö

Akryylilaatikoita voidaan käyttää lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin kodin sisustuksessa, myymälöissä, messuilla ja muissa tapahtumissa – esimerkiksi tuotteiden esillepanoon, tavaroiden lajitteluun ja pienoismallien suojina.

Mukiteline ABS:stä

Laatikot muista materiaaleista

Valmistamme laatikoita tarpeenne mukaan myös mm. ABS-muovista ja PVC:stä. ABS:ää käytetään esimerkiksi esillepanotuotteissa, kun taas PVC.stä valmistetut tuotteet, kuten valuma-altaat, on suunnattu teollisuuden käyttöön.

Jos tarvitset muusta kuin kirkkaasta akryylista valmistettua laatikkoa, ota yhteys asiakaspalveluumme!