Maksutavat


MAKSUTAVAT
Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Maksujen reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto.

Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club.

Mobiilimaksaminen: palvelustamme löytyy suosittu MobilePay.

Maksu noudettaessa
Noudettaessa tilausta noutovarastoltamme maksuvaihtoehtona on etukäteen maksu Paytrail maksupalvelun kautta.

Tilatessanne suoraan asiakaspalvelusta, tilauksen voi maksaa myös noudettaessa pankki- tai luottokortilla.

Ennakkolasku

Erikseen valmistettavat tuotteet, joita ei pysty tilaamaan verkkokaupastamme, voimme laskuttaa yksityisasiakkailta myös ennakkolaskulla. Ennakkolaskun tulee olla kokonaisuudessaan maksettu ennen kuin tuotteet valmistetaan. Luvattu toimituspäivä määritetään siitä, kun maksu näkyy tilillämme.

Lasku
Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus hakea laskutusasiakkuutta. Tarkistamme yhtiöiltä luotto- ja osoitetiedot. Edellytämme laskutusasiakkailta, että yritys on toiminut vähintään 3 vuotta. Myyjä varaa oikeuden olla lähettämättä tuotteita laskulla.

Pyydämme ystävällisesti toimittamaan meille yrityksenne verkkolaskutiedot tilauksen yhteydessä tai osoitteeseen: info@muovia.com

OVT-tunnus/verkkolaskuosoite:

Verkkolaskuoperaattori/välittäjä:

Välittäjätunnus:

Jos yrityksellänne ei ole mahdollisuutta vastaanottaa verkkolaskuja, voimme lähettää laskut myös sähköpostilla. Tällöin tarvitsemme sähköpostiosoitteenne.

Tarvittaessa pystymme lähettämään laskut myös perinteisesti paperiversiona postilla. Tällöin laskuun lisätään 5,00 (alv 0%) laskutuslisä.