Maksutavat


MAKSUTAVAT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Svea Ekonomi Ab yhteistyössä Trustlyn (www.trustly.net) ja suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksujen reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä maksun toimittajaan.

Svea Ekonomi AB
Y-tunnus: 1774535-9
Mechelininkatu 1 a
00180 Helsinki

+ 358 9 4242 3330

Katso Svean maksuohje täällä.

Verkkopankit

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Svea Ekonomi Ab yhteistyössä Trustlyn (www.trustly.net) ja suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Svea Lasku

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla. Valitessasi maksutavaksi Svea Ekonomin laskun saat aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias. Avoimet laskusi näet Omat sivut -palvelusta. Svea Ekonomin maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä Svean asiakaspalveluun

puh. 09 4242 3330 (arkisin 8-17)

Svea Ekonomi noudattaa toiminnassaan henkilötietolakia. Lue tietosuojaselosteemme täältä. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat Svea Ekonomin sivuilta sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Svea Ekonomi / Maksuratkaisut

Mechelininkatu 1a

00180 Helsinki

www.svea.fi

Korttimaksaminen: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit Mastercard.

Maksu noudettaessa

Noudettaessa tilausta noutovarastoltamme maksuvaihtoehtona on etukäteen maksu Svea maksupalvelun kautta.

Tilatessanne suoraan asiakaspalvelusta, tilauksen voi maksaa myös noudettaessa pankki- tai luottokortilla.

Ennakkolasku

Erikseen valmistettavat tuotteet, joita ei pysty tilaamaan verkkokaupastamme, voimme laskuttaa yksityisasiakkaita myös ennakkolaskulla. Ennakkolaskun tulee olla kokonaisuudessaan maksettu ennen kuin tuotteet valmistetaan. Luvattu toimituspäivä määritetään siitä, kun maksu näkyy tilillämme.

Lasku

Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus hakea laskutusasiakkuutta. Tarkistamme yhtiöiltä luotto- ja osoitetiedot. Edellytämme laskutusasiakkailta, että yritys on toiminut vähintään 3 vuotta. Myyjä varaa oikeuden olla lähettämättä tuotteita laskulla.

Pyydämme ystävällisesti toimittamaan meille yrityksenne verkkolaskutiedot tilauksen yhteydessä tai osoitteeseen: info@muovia.com

OVT-tunnus/verkkolaskuosoite:

Verkkolaskuoperaattori/välittäjä:

Välittäjätunnus:

Jos yrityksellänne ei ole mahdollisuutta vastaanottaa verkkolaskuja, voimme lähettää laskut myös sähköpostilla. Tällöin tarvitsemme sähköpostiosoitteenne.

Tarvittaessa pystymme lähettämään laskut myös perinteisesti paperiversiona postilla. Tällöin laskuun lisätään 6,2 € (sis alv 24%) laskutuslisä.