Maksutavat

MAKSUTAVAT

Voit maksaa verkkokaupassamme luottokortilla (Visa, Mastercard), verkkopankin kautta ja laskulla. Katso lisää tietoa maksutavoista alta. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n ja käytettynä valuuttana on euro. Verkkokaupan maksupalvelukumppaneina toimivat Stripe, Kevin ja Klarna.

Stripe

Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun valitset Muovia.com verkkokaupan kassasivulla luottokorttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä.

Luottokorttimaksut

 • Visa
 • Mastercard

Kevin

Kevin on turvallinen maksunvälittäjä. Kun valitset Muovia.com verkkokaupan kassasivulla verkkopankkimaksun, maksun välittäjänä toimii Kevin (Y-tunnus 30477757-2), joka toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Käytössäsi on suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Kevin, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Kun maksat Kevinin tarjoamilla verkkopankkimaksuilla hyväksyt Kevinin ehdot, jotka löytyvät täältä.

Pankkimaksut

 • Danske Bank
 • Svenska Handelsbank
 • Nordea
 • Osuuspankki
 • POP-pankki
 • Säästöpankki
 • S-pankki
 • Ålandsbank
 • Oma Säästöpankki
 • Revolut

Klarna

Klarna tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla (maksa myöhemmin), osamaksulla (pilko maksut), luottokortilla tai verkkopankissa.

Lisää tietoja Klarnan käyttöehdoista, sekä tietosuoja- ja evästekäytännöistä löydät kunkin maksutavan kohdalta.

Maksu noudettaessa

Tilatessanne suoraan asiakaspalvelusta, tilauksen voi maksaa myös noudettaessa käteisellä ja pankki- tai luottokortilla.

Ennakkolasku

Erikseen valmistettavat tuotteet, joita ei pysty tilaamaan verkkokaupastamme, voimme laskuttaa yksityisasiakkaita myös ennakkolaskulla. Ennakkolaskun tulee olla kokonaisuudessaan maksettu ennen kuin tuotteet valmistetaan. Luvattu toimituspäivä määritetään siitä, kun maksu näkyy tilillämme.

Lasku

Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus hakea laskutusasiakkuutta. Tarkistamme yhtiöiltä luotto- ja osoitetiedot. Edellytämme laskutusasiakkailta, että yritys on toiminut vähintään 3 vuotta. Myyjä varaa oikeuden olla lähettämättä tuotteita laskulla.

Mikäli yrityksellänne on mahdollisuus vastaanottaa verkkolaskuja, voitte täyttää tiedot suoraan kassasivulle.

OVT-tunnus/verkkolaskuosoite:

Verkkolaskuoperaattori/välittäjä:

Välittäjätunnus:

Jos yrityksellänne ei ole mahdollisuutta vastaanottaa verkkolaskuja, voimme lähettää laskut myös sähköpostilla. Tällöin tarvitsemme sähköpostiosoitteenne. Pyydämme ystävällisesti toimittamaan meille yrityksenne verkkolaskutiedot tilauksen yhteydessä tai osoitteeseen: info@muovia.com

Tarvittaessa pystymme lähettämään laskut myös perinteisesti paperiversiona postilla. Tällöin laskuun lisätään 8,68 € (sis alv 24%) laskutuslisä.