Meistä

Kasvava ihmiskunta asettaa päivä päivältä ekosystemimme yhä kovemmalle koetukselle. Luonnonvaroja on vain rajallinen määrä ja maapalloja vain tämä yksi. Kun pallomme tarjoama hyödyke on otettu talteen, on tärkeää että hyödynnämme materiaalin tehokkaasti – viimeiseen palaan, elinympäristöämme kunnioittaen. Se on ekoteko. Hävikintorjunta on läpi yhteiskunnan aivan olennaisessa roolissa säilyttääksemme ympäristön elinkelpoisena lapsillemme.

Tässä tullaan Muovian toiminnan ytimeen. Yrityksemme liikeidea tiivistyy vastuullisuuteen joka saralla. Hyödynnämme muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Tästä kiittää niin asiakkaat kuin ympäristökin.

Tärkein osa muovipalapeliämme olet tietenkin Sinä – asiakkaamme. Asiantuntijamme tuntevat materiaalit hyvin ja he kuuntelevat sinua. Voit luottaa siihen, että tarjoamme aina parhaan mahdollisen vaihtoehdon tarpeeseesi. Olet meille tärkeä!

Välitämme ympäristöstä, asiakkaistamme ja tottakai työntekijöistämme. Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Siksi on tärkeää että he voivat hyvin. Välittäminen säteilee positiivista voimaa kaikkeen toimintaan. Kun työyhteisö voi hyvin, saavat asiakkaatkin parasta palvelua. Muovian ekosysteemissä voima on meissä kaikissa.

Lue lisää vastuullisuudestamme ja hae ideoita muovin hyödyntämiseen blogeistamme!

Tuija Hahtonen

yrittäjä

Tutustu Tuijaan

Sanna Kokkoniemi

asiakaspalvelu

Tutustu Sannaan

Sami Sankilampi

markkinointisuunnittelija

Tutustu Samiin

Juha Koskela

asiakaspalvelu

Tutustu Juhaan

mats

Mats Pahkala

asiakaspalvelu

Tutustu Matsiin

jaakko

Jaakko Juntunen

varasto

Tutustu Jaakkoon!

Jenny Aunola

markkinointiharjoittelija

Tutustu Jennyyn