Vastuullisesti muovista

Muovi on ominaisuuksiltaan moneen käyttötarkoitukseen erinomainen materiaali. Monia mietityttävät kuitenkin niiden ympäristövaikutukset. Muovia saadaan öljyntuotannon sivutuotteena, joten sen valmistamisen ympäristökuormitus on pieni. Ongelmana onkin sen luontoon joutuminen ja monissa tapauksissa materiaalikierron lyhyys.

Muovian koko liikeidea perustuu vastuullisuuteen, jolla kannamme kortemme kekoon muovien kierron edistämiseksi.

Pienennämme muovin hävikin määrää tarjoamalla jatkokäyttöön konepajan ylijäämäpaloja. Jaamme tietoa näiden muovien ominaisuuksista, käyttömahdollisuuksista ja kierrättämisestä.  Muovian ylijäämäpaloja ostamalla olet mukana muovien kierron kehittämisessä. Me tarjoamme sinulle myös juuri tarvitsemasi määrän materiaalia, eikä sinun tarvitse ostaa vaikka kokonaista levyä, josta suuri osa menisi hukkaan. Tärkeää on kierrättää kukin muovi oikealla tavalla myös sen jälkeen kun sen elinkaari on päätöksessään. Jäännösmateriaalit kierrätetään uusiokäyttöön yhteistyökumppaniemme avulla vastuullisesti.

pisarasuoja pleksi muovia

Asiakaspalvelumme perustuu rehellisyyteen ja vankkaan tieto-taitoon. Ammattilaisemme pystyvät ohjaamaan sinut käyttämään nimenomaan käyttötarkoitukseesi sopivimman muovia, sekä kertomaan sen ominaisuuksista esimerkiksi verrokkimateriaaliin. Meille on tärkeää, että asiakkaalla on oikea ja turvallinen muovivalinta kohteeseensa. Kerromme rehdisti myös ominaisuuksien vaikutuksesta kustannuksiin. Olemme täällä teitä varten!

Blogien kategoriat