Pöydän suojalevy

Pöydän suojalevy akryylistä on kevyt ja kestävä

Pleksilevy suojaa pöydän pinnan – meiltä saat pöydän suojalevyt sekä sisä- että ulkokäyttöön!

Akryylilevy (PMMA) eli pleksi on kevyt ja iskunkestävä vaihtoehto lasille, mikä tekee siitä turvallisen valinnan esimerkiksi lapsiperheille. Akryylistä tehdyt suojalevyt avaavat myös useita sisustusmahdollisuuksia.

Pöydän suojalevy pienen neliskulmaisen pöydän päällä

Miksi valita akryyli pöydän suojalevyksi?

Pöydän suojalevyn päätarkoitus on pidentää pöydän käyttöikää. Akryyli sopii tähän tarkoitukseen hyvin, koska se on monin tavoin kestävä muovi.

Akryyli ei naarmuunnu helposti, mutta kannattaa pitää mielessä, että vaikka materiaali on kestävää, se on silti pehmeämpää kuin lasi, joten naarmuilta ei voi päivittäisessä käytössä täysin välttyä.

Akryyli kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita – levy on UV-suojattu eli se säilyy auringonvalossa hyvinkin kauan tummumatta. Levyjen on tarkoitus kestää käyttökelpoisina pitkään ja niillä onkin 10 vuoden takuu kellastumista vastaan. Akryyli pöydänsuojalevyn materiaalina sopii siis erittäin hyvin myös ulkokäyttöön.

Helppo pitää puhtaana

Akryylilevy on helppo puhdistaa pyyhkimällä kevyesti pehmeäpintaisella liinalla ja miedolla pesuaineliuoksella. Pyyhkimiseen käytettävän liinan on hyvä olla puhdas, koska esimerkiksi leivänmurut voivat naarmuttaa levyä.

Akryylin ominaisuuksista ja työstöstä voit lukea lisää blogistamme.

Vaalean, pyöreän pöydän suojalevy heijastamattomasta akryylista

Pöydän suojalevyn valitseminen

Pöydän suojalevyt ovat tyypillisesti vahvuudeltaan 3 mm. Mikäli levy on suurempi kuin 1200 x 800 mm suosittelemme kuitenkin vähintään 4 mm vahvuutta. Akryyli ei ole yhtä jäykkä kuin lasi, joten suurten levyjen on hyvä olla vahvempia, jotta pystymme toimittamaan ne turvallisesti perille.

Akryylilevyjä on saatavilla kirkkaana ja useissa väreissä sekä kiiltävä- että mattapintaisena. Mattapintaisen levyn etu on, että se ei naarmuunnu yhtä helposti kuin kiiltäväpintainen. Jos haluat käyttää pöydän suojalevyä myös sisustuselementtinä laittamalla esimerkiksi kuviollista paperia kirkkaan levyn alle, suosittelemme valitsemaan heijastamattoman akryylin, jotta kirkkaat valot tai aurinko eivät vie huomiota pöydästäsi.

Erimuotoiset pöydän suojalevyt

Voit tilata meiltä suojalevyn pöytäsi mittojen mukaan. Pöydän ei tarvitse olla suorakulmion muotoinen, vaan pystymme tekemään suojalevyjä muunkin muotoisina. Pyöristämme levyn reunat ja/tai nurkat, teemme erilaiset viisteet sekä koneistamme tilaustyönä mm. pyöreät pöydän suojalevyt. Jos toimitat meille pahvisapluunan pöydästäsi, voimme leikata sen perusteella lähes minkä muotoisia suojalevyjä tahansa. Mahdollisuuksia on paljon!

Katso tästä video Näin teet sapluunan


Lue lisää pöydän suojalevyistä blogistamme!

Tutustu akryylivalikoimaamme!

Mikäli tarvitset apua esimerkiksi materiaalin valinnassa, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiin.