Pöydän suojalevy

Pöydän suojalevy akryylistä on kevyt ja kestävä

Pleksilevy suojaa pöydän pinnan – meiltä saat pöydän suojalevyt sekä sisä- että ulkokäyttöön! Akryylilevy (PMMA) eli pleksi on kevyt ja iskunkestävämpi vaihtoehto lasille, mikä tekee siitä turvallisen valinnan esimerkiksi lapsiperheille. Akryylistä tehdyt suojalevyt avaavat myös useita sisustusmahdollisuuksia.

Tilaa materiaalit tästä:

Miksi valita akryyli pöydän suojalevyksi?

Pöydän suojalevyn päätarkoitus on pidentää pöydän käyttöikää. Akryyli sopii tähän tarkoitukseen hyvin, koska se on kaikin puolin kestävää muovia. Akryyli ei naarmuunnu helposti, mutta kannattaa pitää mielessä, että vaikka materiaali on kestävää, se on silti pehmeämpää kuin lasi ja naarmuilta ei voi päivittäisessä käytössä välttyä täysin. Sillä on myös hyvä säänkesto – levy on UV-suojattua eli se pystyy olemaan auringonvalossa hyvinkin kauan tummumatta. Levyjen on tarkoitus kestää pitkään, minkä takia niillä on 10 vuoden takuu. Akryylin ominaisuuksista ja työstöstä voit lukea lisää blogistamme.

Akryylilevy on myös helppo puhdistaa pyyhkimällä kevyesti pehmeäpintaisella liinalla ja miedolla pesuaineliuoksella. Pyyhkimiseen käytettävän liinan on hyvä olla puhdas, koska esimerkiksi leivänmurut voivat naarmuttaa levyä.

Pöydän suojalevyn valitseminen

Pöydän suojalevyt ovat tyypillisesti vahvuudeltaan 3 mm. Mikäli levy on suurempi kuin 1200 x 800 mm suosittelemme kuitenkin vähintään 4 mm vahvuutta. Akryyli ei ole yhtä jäykkää kuin lasi, joten suurten levyjen on hyvä olla vahvempia, jotta pystymme toimittamaan ne turvallisesti perille.

Akryylilevyjä on saatavilla kirkkaana ja useissa väreissä sekä kiiltävä- tai mattapintaisena. Mattapintaisen levyn etu on, että se ei naarmuunnu yhtä helposti kuin kiiltäväpintainen. Jos haluat käyttää pöydän suojalevyä myös sisustuselementtinä laittamalla esimerkiksi kuviollista paperia kirkkaan levyn alle, suosittelemme valitsemaan heijastamattoman akryylin, jotta kirkkaat valot tai aurinko eivät vie huomiota pöydästäsi.

Pöydän suojalevyt monen muotoisina

Voit tilata meiltä suojalevyn pöytäsi mittojen mukaan. Pöydän ei tarvitse olla suorakulmion muotoinen, vaan pystymme tekemään suojalevyjä muunkin muotoisina. Pyöristämme levyn reunat ja/tai nurkat, teemme erilaiset viisteet sekä koneistamme tilaustyönä mm. pyöreät pöydän suojalevyt. Jos toimitat meille pahvisapluunan pöydästäsi, voimme leikata sen perusteella lähes minkä muotoisia suojalevyjä tahansa. Mahdollisuuksia on paljon!


Lue lisää pöydän suojalevyistä blogistamme!

Tutustu akryylivalikoimaamme!

Mikäli tarvitset apua esimerkiksi materiaalin valinnassa, asiakaspalvelumme vastaa myös mielellään kysymyksiin.