Ajoneuvolasitus

Traktorin tuulilasi

Muoveja käytetään ajoneuvolasituksissa entistä useammin. Lasiin verrattuna muovit ovat helposti koneistettavia ja muotoiltavia, ne ovat kevyitä ja ennen kaikkea turvallisia.  

Moottorikelkkojen ja mönkijöiden tuulilaseissa käytetään polykarbonaattia. Se on iskunkestävä materiaali ja sitä on helppo työstää kotikonstein ilman rikkoutumisen vaaraa. Materiaalia pystyy myös kylmätaivuttamaan, sekä jännittämään kaarelle ilman lämmitystä.

Tuulilaseiksi ja ikkunoiksi metsäkoneisiin, traktoreihin, kaivinkoneisiin ja trukkeihin suosittelemme valitsemaan kovapintaisen polykarbonaatin. Hinnaltaan materiaali on tavallista polykarbonaattia kalliimpaa, mutta sen naarmuuntumisen- ja kemikaalienkestävyys on huomattavasti parempi. Kovapintainen polykarbonaatti kestää myös tuulilasinpyyhkimet. Pinnoite takaakin tuulilaseille ja ikkunoille pitkän iän – iskunkestävyys puolestaan ajoneuvonkuljettajan turvallisuuden.

Tavallisen polykarbonaatin voi valita kohteisiin, joissa naarmuuntumisesta ei ole suurta haittaa esim. lampunsuojaksi tai pieneen ikkunaan. Lasiin verrattuna PC-levy on noin puolet kevyempää ja sitä on helpompi työstää.

Tarjoamme myös työstöpalveluita, kuten muotoonleikkauksia, porauksia ja muita koneistuksia. Pyydä tarjous!

Lue miten valitset oikean materiaalin lasituksiin blogistamme!

Polykarbonaatin työstöstä löydät lisätietoa artikkelistamme.