Turvalasit työkoneisiin

Uudet turvalasit työkoneisiin

Iskunkestävät lasit työkoneisiin

Metsäkoneiden, traktoreiden, kaivurien ja mönkijöiden lasien tulee olla iskunkestäviä. Tärkeää on myös, että ne eivät naarmuunnu helposti. Kovapintainen polykarbonaatti on paras vaihtoehto työ- ja harrasteajoneuvojen lasitukseen. Se kestää erinomaisesti iskuja, hankausta ja muita ympäristötekijöitä. Se on myös pakkasen- ja UV-säteilyn kestävää. Kovapintaisen polykarbonaatin pinta ei naarmuunnu kuten tavallinen polykarbonaatti. 

Peruslaatuinen polykarbonaatti soveltuu kohteisiin, joissa ei tarvita naarmuuntumisen suojaa.

Sivuiltamme voit lukea lisää kovapintaisen polykarbonaatin ominaisuuksista ja työstöstä ja siitä, miksi se on paras valinta työ- ja harrasteajoneuvojen lasitukseen.

Valikoimastamme löydät myös materiaalit kovaan kulutukseen, esimerkiksi metsäkoneen rungon liukupaloihin POM, PA ja seostetut PET:t. Materiaalit myös kaikkiin muihin koneiden muoviosiin kuten läpivientiholkkeihin ja lampunsuojiin.

Muovimateriaalit kattavasti

Muovialta saat muovimateriaalit kaikkiin tarpeisiin – myös kovempaan kulutukseen. Voit tilata materiaaleja mittojen mukaan tai ostaa edullisesti konepajatuotannosta yli jääneitä paloja. Tilaukset voit tehdä kätevästi suoraan verkkokaupastamme. Näet hinnat ja varastosaldot myös palatuotteille. Toimitamme tuotteet nopeasti suoraan yrityksesi ovelle.

Voit etsiä tarvitsemasi materiaalin Muovimateriaalit-valikosta. Kun valitset haluamasi materiaalin ja syötät mitat, näet mittatilaustuotteen hinnan välittömästi. Sivun alalaitaan tulostuvat myös sopivat edulliset ylijäämäpalat. Oikean materiaalin voit löytää myös Käyttökohteiden kautta. Voit myös soittaa meille 044 241 5521 tai lähettää sähköpostia info@muovia.com.

Työstöpalvelut

Tarjoamme myös monipuolisia työstöpalveluita kuten jyrsintää, sorvausta, lämpötaivutusta ja sekä liimausta ja kokoonpanoa.