Työstöpalvelut

Työstöpalvelut

Muovilevyjä ja -tankoja käytetään harvoin sellaisenaan, vaan niille pitää tehdä työstöjä. Me pystymme tarjoamaan laajan valikoiman erilaisia työstöpalveluita. Työstömenetelmän valinta riippuu useista tekijöistä, kuten kappaleen muodosta, materiaalista, tuotteen mittatarkkuudesta ja kappalemäärästä.

Tutustu työstövaihtoehtoihimme ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme kysymyksiin ja autamme sinua mielellämme!


Muovin työstäminen kuviosahalla

Muovin työstäminen käsin

Voimme sahata muovin palat määrämittaisiksi tai tehdä muotoonleikkauksia. Käsin työstöihin sisältyy myös reikien poraaminen, kylmätaivutukset ja aukotukset.


Valmis akryylilaatikko

Kokoonpano ja viimeistely

Meidän on mahdollista työstöjen lisäksi myös koota tilaamasi tuote valmiiksi. Kokoonpano- ja viimeistelytyöstöihin sisältyy mm. hitsaaminen ja liimaukset.


Akryylin lämpötaivutus

Lämpömuovaus

Voimme tehdä muovilevyille yksinkertaisia lämpötaivutuksia tai muovata niitä moniulotteisemmin uunissa. Teemme myös tyhjiömuovauksia.


Akryylin laserleikkaus

Muovin laserleikkaus ja -merkintä

Laserleikkaus on nopea tapa leikata muovista monenlaisia muotoja ja lasermerkinnällä kappaleisiin voi tehdä esimerkiksi logoja tai tekstiä. Yleisin materiaali laserleikkaukseen on akryyli.


Tulostaminen muoville

Muoville tulostaminen

Voimme tulostaa tasotulostimella haluamasi kuvan esimerkiksi keittiön välitilaan tulevaan akryyliin. Tämä mahdollistaa muoveille myös erittäin laajan värivalikoiman.


Muovin CNC-koneistaminen

CNC-jyrsintä ja -sorvaus

CNC-ohjatuilla työstökeskuksilla pystymme toteuttamaan haastavampia muotoja ja suuria sarjoja erittäin mittatarkasti. Pystymme tarjoamaan 3-, 4- ja 5-akselista jyrsintää, sekä sorvausta.


Muovin vesileikkaaminen

Vesileikkaus

Vesileikkaus soveltuu useimmille muovilaaduille ja se on nopea ja edullinen tapa leikata materiaalia suuremmissa sarjoissa. Leikatut kappaleet ovat mittatarkkoja, leikkausjälki on ohuissa kappaleissa siisti ja mattapintainen.


onko sinulla kysyttävää

Kysyttävää?

Jos olet kiinnostunut työstöpalveluistamme tai sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!

sapluunan teko

Näin teet sapluunan

Kun tarvitset tuotteen valmistettuna tarkasti mittojesi mukaan, on työstöä varten hyvä tehdä meille sapluuna. Tällöin tuotteesta tulee juuri haluamasi kaltainen. Katso sapluunanteko-ohjeet videolta!