Vastuullisuus

Vastuullisuus

Muovi on ominaisuuksiltaan moneen käyttötarkoitukseen erinomainen materiaali. Moni pohtii kuitenkin niiden ympäristövaikutuksia. Muovia saadaan öljyntuotannon sivutuotteena, joten sen valmistamisen ympäristökuormitus on pieni. Ongelmana onkin sen luontoon joutuminen, ja monissa tapauksisssa materiaalikierron lyhyys.

Muovian koko liikeidea perustuu vastuullisuuteen, jolla kannamme kortemme kekoon muovien kierron edistämiseksi.

Pienennämme muovin hävikin määrää tarjoamalla jatkokäyttöön konepajan ylijäämäpaloja. On tärkeää hyödyntää materiaali tehokkaasti myös ympäristön kannalta. Muovitietoisina osaamme löytää asiakkaillemme juuri oikean muovin.

Jaamme tietoa näiden muovien ominaisuuksista, käyttömahdollisuuksista ja kierrättämisestä.  Muovian ylijäämäpaloja ostamalla olet mukana muovien kierron kehittämisessä.

Me tarjoamme sinulle myös juuri tarvitsemasi määrän materiaalia, eikä sinun tarvitse ostaa vaikka kokonaista levyä, josta suuri osa menisi hukkaan.

Tärkeää on kierrättää kukin muovi oikealla tavalla myös sen jälkeen kun sen elinkaari on päätöksessään. Jäännösmateriaalit kierrätetään uusiokäyttöön yhteistyökumppaniemme avulla vastuullisesti. Asiakaspalvelumme perustuu rehellisyyteen ja vankkaan tieto-taitoon. Ammattilaisemme pystyvät ohjaamaan sinut käyttämään nimenomaan käyttötarkoitukseesi sopivimpaa muovia, sekä kertomaan sen ominaisuuksista esimerkiksi verrokkimateriaaliin. Meille on tärkeää, että asiakkaalla on oikea ja turvallinen muovivalinta kohteeseensa. Kerromme rehdisti myös ominaisuuksien vaikutuksesta kustannuksiin. Olemme täällä teitä varten! Tee yhdessä kanssamme ekoteko, ja tule mukaan tekemään käytännön tekoja kiertotalouden edistämiseksi!