5 syytä ostaa meiltä

laatua suomesta 5 syytä ostaa meiltä

5 syytä ostaa Muovia.com:ista

5 syytä ostaa meiltä säästö

Säästät rahaa

Meiltä saat juuri tarvitsemasi määrän muovia: sinun ei tarvitse ostaa kokonaista levyä, josta suurin osa saattaisi mennä hukkaan. Säästät siis selvää rahaa.

5 syytä ostaa meiltä asiakaspalvelu

Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme perustuu rehellisyyteen ja vankkaan tieto-taitoon. Tavoitat meidät helposti niin puhelimella, chatilla kuin sähköpostillakin.

Ammattilaisemme ohjaavat sinut valitsemaan nimenomaan käyttötarkoitukseesi sopivimman muovin ja kertovat sen ominaisuuksista verrattuna muihin materiaaleihin. Meille on tärkeää, että löydät juuri oikean ja turvallisen muovilaadun. Kerromme rehdisti myös ominaisuuksien vaikutuksesta kustannuksiin.

5 syytä ostaa meiltä 30 vuoden kokemus

 30 vuoden kokemuksella

Tunnemme muovit ja tarjoamme kokemuksemme ja tietämyksemme sinun käyttöösi. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon muovien ominaisuuksista, käyttömahdollisuuksista ja kierrättämisestä.

5 syytä ostaa meiltä eurooppalainen

Materiaali eurooppalaisilta valmistajilta

Tiedämme mistä muovimme ovat peräisin ja luotamme eurooppalaisiin valmistajiin.

5 syytä ostaa meiltä kiertotalous

Edistämme kiertotaloutta

Muovian koko liikeidea perustuu vastuullisuuteen, jolla kannamme kortemme kekoon muovien kierron edistämiseksi: pienennämme muovihävikin määrää tarjoamalla jatkokäyttöön konepajojen ylijäämäpaloja. Muovian ylijäämäpaloja ostamalla olet mukana muovien kierron kehittämisessä.